Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lomio Image Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fotografie de produs
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fotografie de Produs
O fotografie de calitate scurteaza timpul de decizie al cumparatorului

Fotografia de produs este fotografia in care subiectul principal este un produs ce urmeaza a fi comercializat. Fotografia de produs trebuie sa atraga atentia si sa adauge acestuia valoare. Utilizand diverse tehnici si echipamente de fotografiere, acesta se prezinta in starea sa reala alaturi de toate calitatile si avantajele estetice pe care acesta le are. Produsele pot fi dintre cele mai variate, de la obiecte de mici dimensiuni cum sunt bijuteriile, pana la automobile, case sau apartamente.

Produsele sunt fotografiate din anumite unghiuri care le pun in valoare calitatile si functionalitatea, obiectul de fotografiat fiind pozitionat pentru a se obtime perspectiva dorita. Detaliile tehnice sunt combinate pentru obtinerea unui rezultat cat mai bun. In acest tip de fotografie, in functie de utilitatea si destinatia fotografiei, se pot crea decoruri de prezentare cu lumini controlate si colorate, acvarii cu apa, plexiglas pentru reflexie si multe alte decoruri pe care le concepem in functie de produs.

Orice fotografie de produs trece prin etapa de post-procesare in care se realizeaza: corectarea luminozitatii, a contrastului si a eventualelor imperfectiuni ce nu au fost observate la momentul fotografierii, taierea partilor nerelevante din imagine (cropping), corectarea temperaturii de culoare (daca este cazul), redimensionare la marimea dorita.

Sedintele foto de produs se pot realiza la noi in studio sau la locatia clientului cu un studio portabil. In ambele situatii, vom utiliza echipamente profesionale de ultima generatie: camere foto de 50 megapixeli, lumini de studio profesionale, fundaluri speciale, accesorii diverse, softuri speciale de prelucrare grafica.
Din Gura in Gura