Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lomio Image Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii foto / video eveniment corporate
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fotografie Business

In zilele noastre, cand totul se intampla online, imaginea pe care o afisezi este deosebit de de importanta.
Fotografiile business realizate corect pot pune in valoare calitatile persoanelor estompand anumite aspecte mai putin fotogenice.
Incepand de la tinuta, culoare, pozitie, atitudine si in final cu editarea fotografiilor, totul trebuie sa transmita catre potentialul client / parterner de afaceri un anume mesaj dorit. Realizam si fotografii de prezentare a sediilor sau a punctelor de lucru ale companiilor care pot fi inserate in materialele publicitare sau pot fi pur si simplu postate pe retelele sociale.

Important este ca aceste fotografii sa fie de o calitate superioara deoarece de cele mai multe ori acestea sunt primele ce va prezinta in fata potentialilor clienti.
De la birouri, sectii de productie, flota de autoturisme sau punctele de desfacere, de la persoanalul angajat si pana la produsele finite sau portofoliul de lucrari realizate, toate acesta sunt de mare interes pentru potentialii clienti si colaboratori.
Fotografiile business se folosesc atat pentru paginile web de prezentare a companiilor cat si pe retelele sociale (LinkedIn, bloguri, articole de business). Fotografiile sunt realizate cu DSLR-uri profesionale de pana la 50MPX.

Video Business/Corporate

Filmari realizate in scopuri comerciale de reclama sau de prezentare a companiilor si produselor ori serviciilor oferite de catre acestea. Spoturi publicitare de mici dimensiuni, videclipuri de prezentare pentru a fi folosite pe websit-ul propriu sau la anumite prezentari, la targuri sau expozitii.
panasonicx1000Filmarile se realizeaza cu camere video de inalta rezolutie (UHD sau 4K), filmari cu camere de actiune 4k.
Din Gura in Gura