Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Lomio Image Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Conceptie grafica & design publicitar
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Identitatea vizuala este un sistem de reguli si recomandari de aplicare si dezvoltare a elementelor vizuale fundamentale ale marcii: semnatura vizuala (logo + logotip + slogan), culori, fonturi, atitudine vizuala si ton. Scopul acestui sistem este de a asigura coerenta, stabilitatea si dezvoltarea armonioasa in timp a imaginii marcii.

Identitatea vizuala defineste imaginea unei companii. Deoarece reprezinta un mod de comunicare cu clientii si potentialii clenti, aceasta trebuie sa fie originala, reprezentativa, sa se intipareasca cu usurinta in memorie si sa influenteze decizia de cumparare. Logoul, care este cel mai reprezentativ element de identitate vizuala, trebuie sa-l ajute pe consumator sa identifice cu usurinta un anumit produs, serviciu sau companie si sa-I ofere un avantaj competitiv.

Conceptie grafica & Design publicitar

Mesajul publicitar poate fi "spus" in multe moduri care implica varietate si personalitate. Un design eficient reprezinta echilibrul intre atribute precum putere, contrast, dinamicitate si proportie. Pentru compania dumneavoastra, Lomio Image va pune la dispozitie urmatoarele servicii:
- Grafica materiale publicitare: carti de vizita, pliante si flyere, mape de prezentare, cataloage , brosuri, foi cu antet, afise/postere, plicuri pentru corespondenta, machetare reviste, etichete produse si ambalaje, bannere si mesh-uri.
- Grafica publicitara pentru sisteme expozitionale: invitatii pentru diverse evenimente, meniuri pentru restaurante, sisteme expozitionale de tip roll-up, felicitari, illustrate, calendare si agende.
- Web design: conceptie grafica layout website, grafica bannere reclame animate si statice.
Din Gura in Gura